DİYARBAKIR / BİSMİL - Cumhuriyet İlkokulu

Akıl ve Zeka Oyunları İle Öğreniyorum ( Learning With Mind and İntelligence Games) Projesi

Okulumuz Öğretmenlerinden Kerem AY üyesi olduğu ve İtalyan bir kurucu ile hazılanan Akıl ve zeka oyunları ile öğreniyorum ( Learning With Mind and İntelligence Games) Projesi bir İtalyan bir Romanya ve dokuz Türk okulundan öğrencilerin katılımıyla başlamıştır.

Okulumuz Öğretmenlerinden Kerem AY üyesi olduğu ve İtalyan bir kurucu ile  hazılanan Akıl ve zeka oyunları ile öğreniyorum ( Learning With Mind and İntelligence Games) Projesi bir İtalyan bir Romanya ve dokuz Türk okulundan öğrencilerin katılımıyla başlamıştır. Projede öğrencilerin kendi öğrenimlerini aktif olarak yönetmelerine olanak tanıyan öğrenci merkezli bir öğretim yaklaşımına dayanmaktadır. Bu bağlamda zeka oyunları interaktif bir öğrenme deneyimi sunarak problem çözme, stratejik düşünme ve mantıksal akıl yürütme becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. eTwinning platformu aracılığıyla uluslararası ortamda gerçekleştirilen bu proje aynı zamanda öğrencilerin kültürel farkındalıklarını genişletmeyi ve kültürlerarası iletişim becerilerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Bağlantı linki..

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 14:06 - Görüntülenme: 35