DİYARBAKIR / BİSMİL - Cumhuriyet İlkokulu

CHILDHOOD MEETS ART (SANATLA BULUŞAN ÇOCUKLUK) eTWİNNİNG PROJESİNDE FİNAL ÇALIŞMASI

'Childhood Meets Art'  eTwinning projesinin ortağı olan Anaokulu öğretmenimiz Sena SARIYER’ in yürüttüğü eTwinning projemiz final çalışmasını yaparak projeyi tamamlamıştır. Projemizi; öğrencilerimizin-velilerimizin ve proje ortaklarımızın aktif katılımıyla çocukları sanatın farklı dallarıyla buluşturarak, yaratıcılıklarını geliştirerek, farklı kültürlerle tanışmalarını sağlayarak, ortak etkinlikler yaparak, iş birliğini öğreterek, hayal güçlerini destekleyerek ve bu hayali somut bir şekilde ifade etmelerini sağlayarak tamamlamış olduk. Öğrenci ve veli katılımlı çalışmalar da yaparak velilerimizi sürece dâhil etmeye çalıştık. Final ürünümüz olarak heykeller tasarladık. Çocuklar basit malzemelerle kendilerine özgün ürünler ortaya çıkardı. Projemizde birçok etkinliğe yer verdik. Bize proje sürüsünce yardımcı olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize-velilerimize projeye katıldıkları için teşekkür ederiz. Yaptığımız çalışmaları görmek için sanal sergimizi gezebilirsiniz.

Heykel yapımı etkinlğimiz için tıklayınız

Ortak ürün çalışmamız için tıklayınız

Sanal sergimizi gezmek için tıklayınız

Yayın: 12.06.2023 - Güncelleme: 12.06.2023 09:17 - Görüntülenme: 135